PDA

Просмотр полной версии : Тренінг «Можливості подкастинґу для громадських організацій»

cerino
21.12.2009, 14:52
"Молоде радіо" запрошує до участі у тренінгу «Можливості подкастингу для громадських організацій», що відбудеться 23 грудня. Його учасники зможуть навчитися робити подкасти та використовувати подкастинґ у власній діяльності. Тренінг проводить Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М», у рамках якого діє «Молоде радіо», за фінансової підтримки фонду «Відродження» у рамках проекту «Створення Каналу громадських ініціатив «Громадський подкастинґ C-POD».

Мета тренінгу - презентувати можливості подкастинґу для лідерів громадських організацій, ініціатив та кампаній, громадських журналістів та блоґерів, а також розвинути в учасників базові навички, які дозволять їм самостійно записувати та редагувати звук, створити під час тренінгу свої перші подкасти та опублікувати їх у Мережі.

Тренерська команда:
Анвар Азізов – засновник сайту «Подкастер» (http://dzyga.com/podcast/)
Андрій Іздрик – редактор літературного подкаст-проекту Kabi.net (http://dzyga.com/podcast/)
Станіслав Шумлянський – організатор та координатор Каналу громадського подкастинґу C-pod (http://molode.com.ua/?q=node/1749)

Відбір учасників тренінгу буде здійснюватися на конкурсних засадах. Для участі необхідно надіслати на адресу molode@gmail.com короткого листа із поясненням зацікавлення тренінгом та своїх планів використання подкастинґу у власній діяльності чи діяльності своєї громадської організації.

Перевага надаватиметься тим, хто представляє громадські організації чи ініціативи, або є блогером - тим, для кого журналістика не є основною професією..

Увага! Для ефективної участі у тренінгу кожен учасник повинен мати при собі ноутбук/нетбук (для редагування звуку) та пристрій для запису звуку – цифровий диктофон або мікрофон/гарнітуру з можливістю приєднання до власного комп’ютера.

Тренінг відбуватиметься у Києві в середу, 23 грудня 2009 року, з 10.00 до 17.00 з перервами на каву та обідом.

Участь у тренінгу безкоштовна, проїзд учасникам з інших міст не відшкодовується.

КОНТАКТИ:
Станіслав Шумлянський
МІЦ «Медіа-М»
(044)5921138
molode@gmail.com
icq 364 - 529 - 699

Джерело: Молоде радіо (http://molode.com.ua/)

cerino
21.12.2009, 22:42
На жаль 'тренінг "Можливості подкастингу для громадських організацій" з 23 грудня переноситься на іншу дату.

Перенесення дати пов"язано з тим, що значна частина учасників, які попередньо виявили зацікавленість у тренінгу, сьогодні не змогли підтвердити свою гарантовану участь у ньому.

Тренінг відбудеться наприкінці січня - на початку лютого.'

Шкода. Я була однією з тих, хто 'попередньо виявив зацікавленість' та, навіть, 'підтвердив свою гарантовану участь'.
Будемо чекати січня (чи лютого?).

ErZaZ
22.12.2009, 00:11
шо таке подкастинґ ?!:rupor:

це типу секс по телефону для манагерів?

Eddie
22.12.2009, 10:05
наверно это какая то маґия :umn:

$1on
23.12.2009, 22:51
масонские какашки и промывание моска...:figa:

Eddie
24.12.2009, 08:11
о, Слон вернулся

$1on
24.12.2009, 08:37
НЛП НЛО ГМО ЧМО ... ... ... :preved!:

cerino
24.12.2009, 16:50
Вот обязательно надо какую-то херню про какашки написать. Детский сад, ей-богу.

шо таке подкастинґ ?!

Я думаю, если тебе интересно, то ты уже давно прогуглил. А от себя могу добавить такэ: для меня подкастинг это вариант творческого самовыражения, который представляет альтернативу написательной журналистике и, одновременно, является близким к идеальному варианту донесения информации для человека, привычного к аудио-формату, то есть - регулярного слушателя музыки. Представь себе 30-40 минут авторского текста на тему, скажем, какого-нибудь прошедшего-предстоящего концерта + аудио-интервью с музыкантами, которые имеют к нему прямое отношение + пару мнений экспертов в области или просто лево-правых заинтересованных личностей + музыкальные вставки, подходящие по контексту. Все смешано в гармоничных пропорциях и выдержано в единой концепции. Где-то примерно так.
Ну, и как тебе рецептик? Подсолить?

це типу секс по телефону для манагерів?

В том, что ты написал, есть составляющая непосредственного интерактивного общения. Это не входит, как я понимаю, в принцип подкастинга вообще.

ErZaZ
24.12.2009, 22:02
который представляет альтернативу написательной журналистике и, одновременно, является близким к идеальному варианту донесения информации для человека, привычного к аудио-формату, то есть - регулярного слушателя музыки. Представь себе 30-40 минут авторского текста на тему, скажем, какого-нибудь прошедшего-предстоящего концерта + аудио-интервью с музыкантами, которые имеют к нему прямое отношение + пару мнений экспертов в области или просто лево-правых заинтересованных личностей + музыкальные вставки, подходящие по контексту. Все смешано в гармоничных пропорциях и выдержано в единой концепции.

чим це відрізняється від радіво?
Чи радівопередача у нас новий революційний спосіб донесення інформації?
я думаю слово подкастинґ(ґ!) - дешевий пєар

от дивись. у виготовлені радівопередачі задіяні журналіст звукореж редактор і диктор.
У виготовлені ковбаси - корова, зоотехнік, м,ясник, ковбасник, коптильник, паяльник, коперник і пряник. якщо це робитиме лише корова - вийде гівно а не ковбаса.

$1on
25.12.2009, 08:53
слово ГОВНО так и крутилось у меня на языке, пардон, на кончиках пальцев.
но как человек глубоко инетеллектуальный и воспитанный, я не могу употрЕБЛЯть себе позволить подобное хамство.

:moral:

$1on добавил 25.12.2009 в 08:54
и мне насрать, что такое поц кац тинг :black:

cerino
25.12.2009, 10:39
чим це відрізняється від радіво?

Тем, что ты можешь это скачать и слушать в любой момент, когда тебе у добно и в любом месте (в плеере).

Чи радівопередача у нас новий революційний спосіб донесення інформації?

Революции тут нет никакой. Кто сказал "революция"? Дедушку Ленина в студию.

от дивись. у виготовлені радівопередачі задіяні журналіст звукореж редактор і диктор.

Та ти шо!

У виготовлені ковбаси - корова, зоотехнік, м,ясник, ковбасник, коптильник, паяльник, коперник і пряник. якщо це робитиме лише корова - вийде гівно а не ковбаса.

Спасибо отдельное за сравнение меня с коровой).

Естественно, что Я это буду делать со звукорежиссером. А уж как автор-журналист-диктор буду выступать лично.

А смысл того, что каждый Джонни Дэниелс из штата Массачусетс может регулярно в дешевенький диктофон рассказывать о том, как его бабушка вяжет носки - он, конечно, предполагает, да. Так на то и адекватный слушатель, чтобы отфильтровывать.

Если ты обладаешь интересной инфой и можешь ею в грамотном построении и приличном качестве поделиться - то зачем тебе идти на какое-то радио? И ждать там какого-то эфира? Не понимаю.
Да, везде есть что-то некачественное. Так что любое радио - варенье абрикосовое? Если ты, кстати, будешь регулярно выкладывать свои радиопередачи в сеть для скачивания как аудио-файлы - они автоматически станут подкастами.

Вот, для примера.
http://dzyga.com/podcast/category/podcasts/

И еще. Почему бы мне не послушать, скажем, живую речь Юремчука (которому, в свою очередь, не надо ждать никакого радио-эфира, а всего лишь прийти в соседнее с его домом кафе и в нормальным микрофон ответить на вопросы, - как оно, собственно и делалось) вместо того чтобы догадываться, как именно такой же как я журналист литературно отредактировал его слова? И я слушаю.

И еще-еще. Вот этот товарищ, который тут так старается не хамить. Я вот неинтеллигентно и невоспитанно интересуюсь - у вас есть конструктивные вопросы? Иначе о чем вы пылите в это теме?

cerino
25.12.2009, 10:52
Лейтмотив говна напомнил давнюю беседу Чифа с Бихолдером про Вагнера).

$1on
25.12.2009, 11:56
отлегло от души... когда все-таки обратились не в третьем лице... :pray:

меня просто жаба давит, что ни мама, ни бабушка, ни, даже, прабабушка не вязали носки в частности и вобще в принципе.

мне носки вяжет жена, очень теплые, и вида растаманского.
но это не главное ее достоинство.
она еще готови охуенно, когда в ударе.

интересно, кому это интересно??? :surprise:

зы. меня почему-то игнорируют цыгане и обходят стороной... :fingal:

cerino
25.12.2009, 12:48
отлегло от души...

Ну вот... А я так надеялась, что вы начнете со мной ругаться (((!!!)))

меня просто жаба давит, что ни мама, ни бабушка, ни, даже, прабабушка не вязали носки в частности и вобще в принципе.

А вы ушли от темы.

но это не главное ее достоинство (...) интересно, кому это интересно???

Наверное вашей маме и бабушке.

Хотя про носки еще не все связано и не все сказано...

$1on
25.12.2009, 12:58
:idea:

про носки...

только только поженились женой... (оборот... едренаврот)
живем у меня...
заходит как-то теща в гости...
сидит, чай-кофе пьет с плюшками...
на журнальном столике вазочка с печеньшками-конфетами...

уходя, она спрашивает жену... мол, а што мужнины носки на журнальном столике делаю...???
:ninja:

Chief
25.12.2009, 13:31
:degenerat: :lol:

ErZaZ
25.12.2009, 23:43
cerino, ачого ти так особистісно реагуєш?(якісь фрейдиські підтексти?:doctor:)
я власне про те шо
1ваш подкасинг(ґ)(с)(R)(TM) не потребує нових слів і якщо вони з,являються то хтось хоче цим чогось
2сікс пек джо мав таку можливість досить давно
3про порівняння журналіста з коровою... якшо з української преси ти читаєш тільки якісь адін два якісні видання то ти не можеш заперечувати шо у масі це якась коричнева маса. Про інтелектуальний рівень вітчизняних журлизтів знаю із особистого спілкування(досить близького)
ваше пдокастинг я ніколи не слухав. радіво\ауддіопередачу - люблю. аудіокнижку(правильну)-яволь. а обирати для прослуховування з кілометрів потенційного лайна... мерсіні

cerino
26.12.2009, 00:41
cerino, ачого ти так особистісно реагуєш?(якісь фрейдиські підтексти?)

Особистісно))... Але ж бо ти до мене звертаєшся у моїй темі. До речі, всі ми, звісно, родом із Фройдляндіі, та які-такі конкретні фреідтексти сюди можна підв'язати?

сікс пек джо

Подокладніше про ото.

якшо з української преси ти читаєш тільки якісь адін два якісні видання то ти не можеш заперечувати шо у масі це якась коричнева маса. Про інтелектуальний рівень вітчизняних журлизтів знаю із особистого спілкування(досить близького)

То дуже по-різному. Від людини залежить (та її родичів)) ).

ваше пдокастинг я ніколи не слухав.

От! От де навіть не підтексти, а саме зерно. Як же ти можеш тоді казати напевно?
Якщо все ж таки поекзерсуєш такий досвід, то поділись, будь ласочка, вражіннями, тут чи особисто. Бо, як хомо доволі вумнус, можеш надати адекватно-інформативні коментарі.

аудіокнижку(правильну)

Яка це 'правильна' по-твоєму?

обирати для прослуховування з кілометрів потенційного лайна

В тому-то й справа - ти сам вирішуєш, що тобі слухати. І на яку тему. Навіть із заголовку та анотації можна зрозуміти, чи то повне лайно, чи є надія на світле майбуття.
Приходимо до тої банально справедливої думки, що все залежить від конкретної корови людини, або людей. Це таке знаєш, узагальнення, 'подкастинг'. Як метод. Але для реалізаціі цілей у різних сферах. На такому рівні безглуздо щось один-одному доводити. Якщо я тобі скажу 'Почитай газету', то ти ж, напевне, візьмеш якийсь 'Український тиждень', а не 'Сільські вісті Рокитнянського району'. Хоча і те, й інше - витвір однієї технології.

І чого це я знову перейшла на українську? Мабуть досі львівський синдром спрацьовує.

ErZaZ
26.12.2009, 12:03
В тому-то й справа - ти сам вирішуєш
а хіба зазвичай ні? просто вибір простіше ніж завали самодіяльности.

Яка це 'правильна' по-твоєму?
от так якось
http://www.goear.com/listen/0f5e101/john-taylor-

кийсь 'Український тиждень', а не 'Сільські вісті Рокитнянського району'.
обидві. першу з цікавості - другу заради задоволення

cerino
26.12.2009, 15:29
от так якось

А мені не сподобалось. Музичка якась прибацана і занадто голосна як для фону.
До речі, про фрейдистські підтексти! Один знайомий слухав в машині статті по теорії сексуальності, що їх начитувала якась тітонька прямо-таки радянського вишколу. "Все одно дома часу нема, а так хоч послухаю..."

другу заради задоволення

Я якось привезу підшивку від бабусі...